17019223215_fc2a7fb110_aangepast2

Uw bestaande woning


U woont graag op de plek waar u nu woont:
u voelt zich thuis in de wijk, de buurt en de straat. Ook kunt u goed
met uw buren overweg en wilt u hier het liefst nog lang blijven wonen.
Uw woning is echter wel wat verouderd en dat merkt u: het comfort in uw woning is
niet altijd optimaal, de buitenkant zou wel een opknapbeurt kunnen gebruiken en u merkt
dat er maandelijks toch wel een heel bedrag betaald wordt aan het energiebedrijf.
Kan dit niet anders?

Fijn Wonen zorgt ervoor dat uw woning in zeer korte tijd verbouwd wordt tot een eigentijdse woning met vele moderne vormen van comfort. Wij doen dit door een nieuwe, slimme, isolerende schil rond de woning te plaatsen en een duurzame installatie aan te brengen. Tevens is de woning door slimme technologie voorbereidt op aanvullende woondiensten. Daarmee kunt u langer thuis blijven wonen, ook als zorgbehoevend wordt.

Nieuwsgierig naar Fijn Wonen? Bekijk dan deze film.

Uw bestaande woning

U woont graag op de plek waar u nu woont: u voelt zich thuis in de wijk, de buurt en de straat. Ook kunt u goed met uw buren overweg en wilt u hier het liefst nog lang blijven wonen. Uw woning is echter wel wat verouderd en dat merkt u: het comfort in uw woning is niet altijd optimaal, de buitenkant zou wel een opknapbeurt kunnen gebruiken en u merkt dat er maandelijks toch wel een heel bedrag betaald wordt aan het energiebedrijf. Kan dit niet anders?

Fijn Wonen zorgt ervoor dat uw woning in zeer korte tijd verbouwd wordt tot een eigentijdse woning met vele moderne vormen van comfort. Wij doen dit door een nieuwe, slimme, isolerende schil rond de woning te plaatsen en een duurzame installatie aan te brengen. Tevens is de woning door slimme technologie voorbereid op aanvullende woondiensten. Daarmee kunt u langer thuis blijven wonen, ook als u zorgbehoevend wordt.

Nieuwsgierig naar Fijn Wonen? Bekijk dan deze film